www.svarovani123.com
Model této kukly je vylepšená verze s speciální kazetou typu TRUE COLOR. Tato nová technologie má vliv na kvalitu vidění svářeče. Tato kukla má speciální čelenkový mechanismus, jenž nabízí daleko větší pohodlí při práci. Při odklopení kukly od obličeje dochází (díky tomuto mechanizmu) k přesunu těžiště váhy na střed svářečovy hlavy, což snižuje zatížení krku a páteře.

Kukla je napájena vyměnitelnou baterii typu CR2032 což zvýšuje životnost této kukly . Vylepšený model s novým křížem , vyměnitelnou baterii je ideálním, ale hlavně dobrým pomocníkem při práci

Při zažehnutí svářecího oblouku dochází k automatickému ztmavení filtru, a to za pouhých 1/30000 sekundy. Stejně tak po ukončení sváření se filtr opět automaticky rozjasní. Svářeč může sám zvolit dobu, za jak dlouho se jas filtru upraví. Čas je nastavitelný otočným potenciometrem uvnitř kukly - od 0,2 s do 0,8 s (pozice short-long na delay time). Kukla je rovněž vybavena potenciometrem sensitivity, kterým se upravuje citlivost na změny okolního světla při zažehnutí oblouku (v hodnotách 1 – 5). Na boku kukly se nachází potenciometr pro nastavení rozdílového stínování DIN 9-13.

Výrobek je ve shodě s příslušnými DIN, ISO, EN bezpečnostními normami a ANSI Z87-1-2003. Extrémně vysoký výkon UV/IR samostmívacích filtrů poskytuje úplnou ochranu pro oči a obličej proti UV/IR záření během sváření.

Model je vyvážením dobré ceny a funkčností tohoto modelu. 

Jeho prioritou je
1. Ergonomický řešen hlavový kříž,
2.Možnost výměny baterie
3.Dvousenzorové čidlo . 
4.Speciální technologie kazety typu TRUE COLOR (blížící se k reálnému obrazu vidění)

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Historie cen
Momentálně k danému produktu není k dispozici žádný graf historie cen